Kamenná kostka ledu? Kámen jako kostka ledu? K čemu to může být dobré? První výhoda je okamžitě zřejmá: Mastek se nerozpouští, což znamená, že chlazený nápoj není zředěn tajícími kostkami ledu. Rozpouštění kostky ledu způsobuje nepříjemné zfalšování chuti, zvláště když si užíváte nápoj, který nezapůsobí svým množstvím, ale svou koncentrací (jako je whisky nebo rum). U kamenů do whisky jsou tyto úvahy minulostí. Druhá výhoda je, že v budoucnu již nebude nutné otravné plnění vodou a vyvažování forem na kostky ledu při cestě do mrazáku. Místo toho jsou Whisky Stones jednoduše umyty a vráceny zpět do mrazničky, kde čekají na další použití. Velmi praktické také na večírcích, kde zkušenosti ukázaly, že kostky ledu jsou vždy vzácné a dojdou v nesprávnou chvíli. Kostky ledu z mastku se nespotřebovávají, ale recyklují, problém vyřešen. Bez ohledu na to, jak dlouho nápoj stojí: kostka ledu zůstává kostkou ledu. Proč mastek? Většina z Vás zná mastek od dětství: Je to tento báječný, lehký kámen, který lze dobře tvarovat a který má také skvělé vlastnosti pro uchování tepla a chladu. Proto je mastek pro tyto účely velmi populární nejen ve Švédsku. Při zahřátí v mikrovlnné troubě může také sloužit přesně opačnému účelu, např. ohřeje kakao nebo svařené víno. Každý, kdo si myslí, že když bude kámen zpracován na kostku, bude vypadat uměle, může být v klidu - kameny na whisky působí svým naprosto přirozeným vzhledem. Doba ledová se proto v budoucnu opět stane dobou kamennou! 9 kostek mastku o velikosti klasických kostek ledu nerozpouští se, a proto nedochází k ředění nápoje jsou jednoduše uloženy v mrazáku jako kostky ledu uchovávejte v chladu (nebo v teple) a poté kostky teplo nebo chlad začnou uvolňovat vyrobeno z originálního vysoce kvalitního mastku v ušlechtilém vzhledu nepřebírají chuť nápoje
Parametry produktu Chladící kostky z mastku do nápojů